DevStudio a lansat platforma SMSlink.ro

Published on 14 July 2008

DevStudio a lansat prima platformă completă de SMS pentru afaceri din România - SMSLink.ro, 100% online.

Platforma cuprinde 3 servicii principale - SMS Marketing, Mail2SMS şi SMS Gateway şi facilitează comunicarea între companii şi clienţii acestora. În plus, oferă control complet asupra campaniilor şi transparenţa rezultatelor campaniei.

SMS Marketing
are capacitatea de a raporta şi a analiza foarte detaliat campaniile de mesaje trimise, oferind astfel posibilitatea maximizării eficienţei campaniilor. De asemenea un avantaj important este interfaţa foarte intuitivă şi uşor de utilizat, ce oferă controlul complet asupra tuturor operaţiunilor.

Mail2SMS este primul serviciu din România care oferă posibilitatea utilizatorilor de a trimite SMS-uri folosind orice client de e-mail - Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird etc. şi orice provider de e-mail - Yahoo!, Gmail, Hotmail etc., către orice destinaţie mobilă din România, fără a avea nevoie de abonamente suplimentare. Serviciul Mail2SMS devine activ, gratuit, prin crearea unui cont pe site-ul SMSLink.ro şi adăugarea în sistem a adreselor de e-mail de pe care vor fi expediate SMS-urile.

SMS Gateway
este un serviciu de gateway atractiv atât din punct de vedere financiar cât şi tehnic, fiind ideal pentru companiile care emit facturi lunare şi doresc să îşi anunţe clienţii cu privire la detaliile facturii. Serviciul se adresează şi companiilor care operează magazine online şi care doresc să transmită notificari prin SMS clienţilor sau companiilor care operează portaluri şi care doresc să emită alerte prin SMS.

Pentru folosirea platformei SMSLink.ro nu sunt necesare abonamente lunare sau taxe de activare, iar tarifele practicate pentru fiecare SMS trimis scad odată cu creşterea volumului de mesaje trimise, putând ajunge la 0.047 EUR / SMS, cu toate taxele incluse.

Toate serviciile SMSLink.ro pot fi testate gratuit online, fiecare companie care se înregistrează pe www.smslink.ro primind 3 SMS-uri gratuite pentru a testa aplicaţia, cu excepţia serviciului SMS gateway.


Sursa: DevStudio

back